Uvid u Trampov ZDRAVSTVENI KARTON: Iznenadićete se kad vidite zbog čega pije lekove za PROSTATU

Izvor: Blic, 04.Feb.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvid u Trampov ZDRAVSTVENI KARTON: Iznenadićete se kad vidite zbog čega pije lekove za PROSTATU

Harold N. Bornštajn, Trampov dugogodišnji lekar, otkrio je javnosti u kakvom zdravstvenom stanju se nalazi novopečeni američki predsednik.

- Predsednik Tramp uzima lekove za tri tegobe - otkrio je Bornštajn.

Svima je najzanimljivija bila izjava da uzima lek za prostatu, ali ne zbog tog problema s istom, nego zato što podstiče rast kose. Drugi lekovi su antibiotici za kontrolu rozaceje, čestog kožnog oboljenja. Tramp uzima i lekove protiv visokog holesterola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Bornštajn je izjavio da Tramp svaki dan uzima tzv. bebi aspirin koji smanjuje rizik od srčanog udara. Tramp je, podsetimo, najstariji predsednik SAD-a u vreme početka prvog mandata budući da ima 70 godina, piše Jutarnji list.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uvid u Trampov zdrastveni karton: Evo zbog čega pije lekove

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2017

Harold N. Bornštajn, Trampov dugogodišnji lekar, otkrio je javnosti u kakvom zdravstvenom stanju se nalazi novopečeni američki predsednik...- Predsednik Tramp uzima lekove za tri tegobe - otkrio je Bornštajn...Svima je najzanimljivija bila izjava da uzima lek za prostatu, ali ne zbog tog problema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.