Utopio se u podrumu kuće

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se u podrumu kuće

Muškarac star 65 godina utopio se u podrumu svoje kuće u Banji Koviljači kada je ušla veća količina vode, potvrđeno je u šabačkoj policiji.

Kako navode, nesreća se dogodila kada je u podrumske prostorije porodične kuće ušla veća količina vode usled obilne kiše koja je sinoć padala u lozničkom kraju.

Inače, Gradski štab za vanredne situacije Loznice doneo je naredbu o vanrednoj odbrani od poplava jer su intezivna kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izazvali poplavu duž korita reke Štire, a pričinjena je velika materijalna šteta na infrastrukturi, stambenim objektima i drugoj imovini građana.

Nevreme koje je sinoć zahvatilo Loznicu dovelo je do izlivanja bujičnih potoka u Banji Koviljači, Trbušnici, Voćnjaku, Paskovcu, Jadranskoj Lešnici i Čokešini, objavljeno je na sajtu grada.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.