Utopila se turistkinja iz Srbije

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopila se turistkinja iz Srbije

Igalo -- Turistkinja iz Srbije G. M. (70) iz Lazarevca utopila se danas na plaži u Igalu, kod Instituta "Simo Milošević", saopštila je crnogorska policija.

Policija pretpostavlja da se G.M. utopila zbog srčanog udara.

To je drugi slučaj utapanja u Igalu u poslednjih deset dana. Ispod vile “Galeb” 29. avgusta utopila se G.D. (62) iz Bosne i Hercegovine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U IGALU: Utopila se turistkinja iz Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2013

G.M. iz Lazarevca utopila se na plaži u Igalu, a policija pretpostavlja da je prehodno doživela srčani udar

Nastavak na Telegraf.rs...

Žena iz Srbije se utopila u Igalu

Izvor: RTS, 02.Sep.2013

G. M. iz Lazarevca, stara 70 godina, utopila se na plaži u Igalu, kod Instituta "Simo Milošević". Pretpostavlja se da je razlog srčani udar. ..Turistkinja iz Srbije G. M. iz Lazarevca, stara 70 godina, utopila se na plaži u Igalu, kod Instituta "Simo Milošević", saopštila je crnogorska policija...Policija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.