Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021, 01:25

Utisak nedelje: Ko nije za Vučića, taj navija za koronu

Godinu dana je prošlo od konferencije na kojoj je koronavirus okarakterisan kao "smejurija", a koji je do sada odneo više od 4.000 života u Srbiji. Gosti Utiska nedelje bili su pulmolog Dejan Žujović, novinar Petar Peca Popović i profesorka i članica udruženja Skupština slobodne Srbije Biljana Stojković. Oni su se saglasili da u našoj zemlji vlada takva atmosfera u kojoj kada nešto mislimo i kažemo protiv vlasti, znači da navijamo za virus.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stručna dijagnoza srpskog fudbala: Kada vidite Kokezinu lobanju, vama je sve jasno (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2021

Pulmolog Dejan Žujović, novinar Petar Peca Popović i profesorka i članica udruženja Skupština slobodne Srbije Biljana Stojković, gostovali su u poslednjoj epizodi Utiska nedelje. Između ostalog, dotakli su se i Slaviše Kokeze.. Doktor Žujović je u svom stilu prokomentarisao prvog čoveka FSS-a...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.