Usvojen rebalans budžeta Beograda za 2014. godinu

Izvor: Beta, 30.Okt.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen rebalans budžeta Beograda za 2014. godinu

BEOGRAD, 30. oktobra 2014. (Beta) - Skupština Beograda usvojila je u četvrtak rebalans budžeta za 2014. godinu kojim će budžet biti 76,7 milijardi dinara.

Za rebalans je glasalo 65 odbornika, a sedam je bilo protiv. U Skupštini Beograda ima 110 odbornika.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je ranije u četvrtak da je Grad ove godine ostvario gotovo milijardu dinara veće prihode od planiranih i da će maksimalnom štednjom uspeti do kraja godine da isplati 9,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << milijardi neizmirenih obaveza.

"Na dobrom smo putu da konsolidujemo finansije do kraja sledeće godine", rekao je Mali na sednici Skupštine Beograda Beogada na kojoj se raspravljalo o rebalansu gradskog budžeta za 2014. godinu.

Ukupna sredstva u gradskoj kasi planirana rebalansom iznosiće ove godine 76,7 milijardi dinara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen rebalans budžeta Beograda

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Skupština Beograda usvojila je danas rebalans budžeta za 2014. godinu kojim će budžet biti 76,7 milijardi dinara...Za rebalans je glasalo 65 odbornika, a sedam je bilo protiv. U Skupštini Beograda ima 110 odbornika...Odbornici će se izjasniti i o Predlogu odluke o izmeni odluke o obimu sredstava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.