Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušuškana, a moderna (FOTO)

Ljubiteljke dobrog stila s nadolazećim hladnim danima neće se odreći modernih haljina, koje pritom treba da budu tople i udobne.

Dizajneri su se potrudili da zimsku čaroliju upo-tpune raznim krojevima i oblicima pletenih halji-na i dugačkih rolki, vodeći računa da ubuhvate sve stilove. Pletena haljina jeste ležerna, ali i u njoj dame mogu izgledati elegantno i šik, a pri-tom su vrlo ušuškane.

ROLKE ZA LEŽERNOST: Pletene haljine s rolkom izgledaju vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << moderno, a mogu se nosi-ti u kombinaciji s ravnim čizmama preko kolje-na ili gležnjaricama. Siva je jedna od najpopu-larnijih boja jeseni i zime, zbog čega je siva ha-ljina čest komad odjeće u mnogim ormarima. Ako, pak, niste ljubitelji sive, možete izabrati bi-lo koju jedobojnu haljinu, a kombinaciju upotpu-niti dobrim kaputom.

PLETENE HALJINE: Elegancija koja odiše udobnošću može se postići uz pomoć pletiva, odnosno modernih haljina koje se mogu nositi na posao u kombinaciji s parom udobnih potpe-tica ili čizama. Odlučite se za haljinu od meka-nog kašmira u jačoj boji, a možete se poigrati s nježnim zelenim, roze ili plavim bojama.

JARKE BOJE: U novim kolekcijama dominiraju jarke boje poput crvene, plave i ljubičaste, ta-mnozelene, ali i topli tonovi zemlje i pastelne nijanse. Osim midi dužine, u trendu su i mini modeli, koji savršeno pristaju uz deblje čarape, helanke, kožne pantalone ili uske farmerke. Mala vunena haljina jarke boje koja prati liniju tijela može da bude savršen izbor i za neku sve-čaniju priliku.

ŠAROLIK IZBOR: Ove sezone izbor je više ne-go raznovrsan, od klasičnih modela do onih ek-stravagantnih, a pregršt materijala i modela omogućavaju svakoj dami da u skladu s figu-rom pronađe odgovarajući model.

Sezonske kolekcije obiluju kombinacijama stila i udobnosti, a dominira midi dužina.

TOPLI DŽEMPERI: Pored haljina topli džem-per jedan je od nezaobilaznih komada odjeće u hladnim danima. U kombinaciji s toplim šalom, odgovarajućom kapom i šarenim motivima sivi, smeđi, bijeli ili crni džemper je nezaobilazan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.