Ustaški grafiti i svastike na crkvi u Vukovaru

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2010, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustaški grafiti i svastike na crkvi u Vukovaru

Na pravoslavnoj Crkvi svetog Stefana u Borovom naselju u Vukovaru nepoznati počinioci ispisali su kukastih krstove i ustaške simbole.

Nadležni paroh danas je obavestio policiju, koja je napravila uviđaj i utvrdila da su grafiti ispisani crnim lakom tokom noći.

Policija traži počinioca, protiv koga će podneti prijavu za rasnu i drugu diskriminaciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ustaški grafiti na pravoslavnoj crkvi u Borovom Naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2010

VUKOVAR - Na pravoslavnoj crkvi svetog Stefana u Borovom Naselju u Vukovaru nepoznati počinioci ispisali su kukastih krstove i ustaške simbole...Nadležni paroh danas je obavestio policiju, koja je napravila uviđaj i utvrdila da su grafiti ispisani crnim lakom tokom noći...Policija traži počinioca,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vukovar: Ustaški grafiti i kukasti krstovi na crkvi

Izvor: Blic, 24.Maj.2010

Na pravoslavnoj crkvi svetog Stefana u Borovom naselju u Vukovaru nepoznati počinioci ispisali su kukaste krstove i ustaške simbole...Nadležni paroh danas je obavestio policiju, koja je napravila uviđaj i utvrdila da su grafiti ispisani crnim lakom tokom noći...Policija traži počinioca, protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.