Usrećila je na stotine porodica, a malo ko zna kako živi naša poznata voditeljka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usrećila je na stotine porodica, a malo ko zna kako živi naša poznata voditeljka

Tamara Grujić je jedno od omiljenih TV lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Gostujući u emisiji "Tri tačke" na televiziji "N1" voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo- da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

- Jesmo, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da, šta ćeš. Neka od kritika je bila "Pa, šta se žali, neka podigne kredit". Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu i nisam kreditno sposobna. Ali, ne želim da se žalim. Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar- pa šta!- rekla je uvek nasmejana Tamara.

U februaru počinje nova sezona emisije "Sa Tamarom u akciji" koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.