Uspeli ste da budete najbolji među najjačima Vučić srdačno čestitao Jokiću MVP titulu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 12:27

"Uspeli ste da budete najbolji među najjačima" Vučić srdačno čestitao Jokiću MVP titulu (FOTO)

Vučić je poželeo i da Jokićevo prestižno priznanje bude podstrek za sve mlade talente Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Nikoli Jokiću izbor za najkorisnijeg igrača NBA lige, uz želju da ostane na tronu najboljih košarkaša i poruku da je Srbija ponosna na njega.

- Najsrdačnije Vam čestitam na tituli MVP-a. Ponosni smo na Vas i na ogroman trud, upornost i borbenost koju ste pokazali u svakoj utakmici, a Vaš uspeh proslavljamo zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što ste uspeli da budete najbolji među najjačima - navodi se u čestitiki predsednika Vučića.

Poželeo je i da Jokićevo prestižno priznanje bude podstrek za sve mlade talente Srbije koji će vratiti zlatni sjaj srpske košarke i mesto koje joj i pripada u svetu tog izuzetnog sporta.

Најсрдачније Вам честитам на титули #MVP! Поносни смо на Вас и на огроман труд, упорност и борбеност коју сте показали у свакој утакмици, а Ваш успех прослављамо зато што сте успели да будете најбољи међу НАЈЈАЧИМА. #NBA 🇷🇸🏀🥇

— Александар Вучић (@predsednikrs) June 9, 2021

- Želim Vam da ostanete na tronu najboljih košarkaša i da nove generacije slede Vaš primer, u nadi da ćete, kako u Vašem Somboru, tako i u celoj Srbiji, uspeti novim generacijama da prenesete svoja znanja i iskustva - navodi se u čestitki.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača američke NBA lige u sezoni 2020/21 - na 72 utakmice, na koliko je nastupao ove sezone, prosečno je imao 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.