Uslovna kazna od godinu dana za napad na srpske mladiće

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2016, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslovna kazna od godinu dana za napad na srpske mladiće

Pred većem za maloletnike Osnovnog suda u Gnjilanu, kojim je predsedavao sudija Sait Burovci, na godinu dana zatvora uslovno su kažnjena trojica maloletnih albanskih momaka, koji su tokom decembra prošle godine napali dvojicu maloletnih srpskih mladića iz sela Gornje Kusce.

Sva trojica maloletnih izvršilaca, koji su ovom prilikom jednom mladiću naneli ozbiljne povrede, priznali su krivicu i izrazili kajanje zbog učinjenog dela što je sud ocenio kao olakšavajuću okolnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekao je Tanjugu advokat Dejan A. Vasić, zastupnik porodica oštećenih srpskih dečaka posle suđenja koje je bilo zatvoreno za javnost.

Vasić je rekao i da nije zadovoljan kvalifikovanjem krivičnog dela.

"Ono čime sam u postupku nezadovoljan je određenje krivicnog dela od strane tužilaštva za maloletnike u Gnjilanu, obzirom da su kažnjivo ponašanje izrazito blago okvalifikovano kao teži oblik učestvovanja u tuči", rekao je Vasić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uslovna za albanske mladiće zbog prebijanja Srba

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016

Pred većem za maloletnike Osnovnog suda u Gnjilanu, kojim je predsedavao sudija Sait Burovci, na godinu dana zatvora uslovno su kažnjena trojica maloletnih albanskih momaka, koji su decembra prošle godine napali dvojicu srpskih mladića

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.