Uskoro skuplje parkiranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro skuplje parkiranje

NOVI SAD -

Nakon što je nedavno poskupeo gradski prevoz, Novosađani će uskoro skuplje plaćati i parking. Naime, "Parking servis" će, kako se najavljuje, povećati cene svojih usluga za 10 dinara po satu.

Zahtev za poskupljenjem im je odobrilo Gradsko veće, a nova cena sata parkiranja u crvenoj zoni ubuduće će biti 55, u plavoj i na ostalim parkiralištima 45 dinara.

S druge strane, za 10 odsto je pojeftinila kazna za neplaćen parking i sada iznosi 900 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poskupeo sat parkiranja u Novom Sadu za 10 dinara

Izvor: Novine novosadske, 20.Nov.2012, 08:34

“Parking servis” će uskoro povećati cene svojih usluga, odnosno plaćanja parkinga po satu za 10 dinara.. Zahtev za poskupljenjem im je odobrilo Gradsko veće. Nova cena sata parkiranja u crvenoj zoni ubuduće će biti 55, a u plavoj i na ostalim parkiralištima 45 dinara. S druge strane, za 10%...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.