Uskoro povratak evakuisanih u Areni

Izvor: B92, 28.Maj.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro povratak evakuisanih u Areni

Beograd -- Iznošenje humanitarne pomoći iz "Kombank arene" počinje sutra, a nadležne službe će raditi narednih nedelju dana na popravljanju svega što je oštećeno.

"Biće nam potrebno izvesno vreme da uredimo prostor koji je u dužem vremenskom periodu bio zauzet, jer je tu živelo više od 1.500 ljudi, odredjeni delovi kompleksa su oštećeni i pretpostavljamo da će sve biti popravljeno u roku od desetak dana", kazao je direktor "Beogradske Arene" Đorđe Milutinović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema njegovim rečima, najpre će početi sa iznošenjem preostale humanitarne pomoći, garderobe i drugih stvari, što će biti završeno do vikenda, kada se očekuje i povratak svih evakuisanih svojim domovima.

Nakon toga, nadležne službe radiće na popravci nastalih oštećenja.

"S obzirom na uslove kojima smo raspolagali, učinili smo sve da boravak evakuisanih u prostoru 'Arene' bude što je moguće bolji i trudićemo se da i u narednom periodu humanitarnim koncertima doprinesemo da se postojeće stanje na ugroženim područjima popravi", naveo je Milutinović.

On je dodao i da su kontaktirali Asocijaciju velikih evropskih arena, čiji su član, i već u toku sutrašnjeg dana u Beograd će pristići pomoć od bečke arene, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro povratak evakuisanih iz Arene

Izvor: RTV Pink, 28.Maj.2014

. . . Iznošenje humanitarne pomoći iz "Kombank arene" počinje sutra, a nadležne službe će raditi narednih nedelju dana na popravljanju svega što je oštećeno.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.