Uskoro otvaranje Lidla u Sava centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 11:11

Uskoro otvaranje Lidla u Sava centru

Nova Lidl prodavnica u Beogradu, potrošačima će otvoriti svoja vrata u okviru renoviranog Sava Centra, na adresi Milentija Popovića 9, u četvrtak, 16. novembra 2023. godine tačno u 8.00 časova.

Prve posetioce Lidl prodavnice u Sava Centru dočekaće posebno dizajniran enterijer i nešto drugačiji raspored kategorija proizvoda, a koji je nastao prilagođavanjem prodavnice prostoru centra „Sava“, koji je pre dve godine proglašen kulturnim dobrom. 

Sava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Centar je najveći međunarodni kongresni, kulturni i poslovni centar u našoj zemlji, koji je 2021. godine zbog svoje jedinsvene arhitekture i značaja, a na predlog Zavoda za zaštitu spomenika, proglašen kulturnim dobrom, a kompanija Lidl Srbija je uz uvažavanje svih zahteva specifičnog arhitektonsko-urbanističkog koncepta svoju prodavnicu smestila u unutrašnjost šoping dela Sava Centra.

„Usled prilagođavanja izgleda naše prodavnice prostoru u kome se nalazimo, Lidl prodavnica u Sava Centru imaće autentičan i drugačiji enterijer od ostalih naših objekata, kao i izmenjen raspored kategorija proizvoda, ali će potrošačima ponuditi pun Lidl asortiman i veličinu prodajnog prostora na koji su navikli i koji je standard za Lidl u Srbiji“,  kaže Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za više od 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Radno vreme prodavnice će biti od 8:00 do 22:00 svim danima u nedelji.

Lidl Srbija, do sada ponosno broji 67 prodavnica širom zemlje, a sa ovim novim dodatkom nastavlja svoju ekspanziju i širenje kako bi omogućila svim potrošačima da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.