Uskoro novi hoteli u Pribojskoj banji

Izvor: RTS, 09.Mar.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro novi hoteli u Pribojskoj banji

Veoma brzo će proraditi dva hotela u Pribojkoj banji koja su nedavno vraćena crkvenim vlastima, dogovorio ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić da predstavnicima opštine Priboj. Vlada je za te svrhe obezbedila 200 miliona dinara.

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić posetio je Priboj i Pribojsku Banju gde je, kako je saopšteno, sa predstavnicima te opštine dogovoreno da vrlo brzo u funkciju budu stavljena dva hotelska objekta koja su nedavno vraćena crkvenim vlastima. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Vlada Srbije je za to opredelila i iznos od 200 miliona dinara kako bi se značajno poboljšao kvalitet i ponuda hotelskih usluga", navedeno je u saopštenju Ministarstva saobraćaja.

Prema rečima ministra Mrkonjića, Pribojska Banja sa turističkim i medicinskim mogućnostima mogla bi u skorijoj budućnosti da bude jedan od pokretača celokupnog razvoja Raške oblasti.

''Posetom ministra Mrkonjića Priboju još jednom je potvrđena odlučnost Vlade Srbije da ravnomerno razvija sve delove zemlje, naročito tamo gde dugi niz godina prirodni i privredni potencijali nisu bili iskorišćeni na najadekvatniji način'', navedeno je u saopštenju. 

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović istakao je da će dogovor koji je prilikom posete preciziran, bez sumnje doprineti i poboljšanju i iskorišćenosti turističkih kapaciteta u Pribojskoj Banji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mrkonjić: Pribojska Banja kao pokretač razvoja Raške oblasti

Izvor: Blic, 10.Mar.2013, 00:37

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić posetio je Priboj i Pribojsku Banju gde je, kako je saopšteno, sa predstavnicima te opštine dogovoreno da vrlo brzo u funkciju budu stavljena dva hotelska objekta koja su nedavno vraćena crkvenim vlastima...Vlada Srbije je za to opredelila i iznos od 200 miliona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.