Uskoro manji Kindl čitač

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro manji Kindl čitač

Kompanija Amazon je ponovo rešila da snizi cenu svog digitalnog čitača e-knjiga. Ali sada će osim cene i sam uređaj pretrpeti određene izmene.

Popularni čitač digitalnih knjiga Kindl sada dolazi u verziji koja koristi isključivo WiFi, a na tržištu će se naći po ceni od 139 dolara.

Cena postojeće verzije Kindla, u 3G + WiFi verziji, ostaje nepromenjena, a ona iznosi 189 dolara.

Nova verzija uređaja je za 21 posto manja i za 15 posto lakša od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dosadašnjeg modela. Novo je i to da se E Ink ekran osvežava za 20 posto brže, u odnosu na svoje prethodnike.

Novi Kindle isporučivaće se u dve boje, beloj i grafitnoj. Veličina ekrana ostaje ista a iznosi šest inča, a memorija se zaustavila na 4 GB.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.