Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro kompilacija manje poznatih Springstinovih numera

Manje poznate numere Brusa Springstina, koje datiraju još iz 1966. godine, biće objavljene kao kompilacija i audio-dodatak njegovoj autobiografiji "Born to Run".

Kompilacijski album nosi naziv Chapter and Verse i biće objavljen 23. septembra, četiri dana prije izlaska knjige, objavio je magazin NME.

Na albumu će se naći dvije numere Springstinovog benda "The Castiles" - Baby, I iz 1966. i You Can't Judge a Book by the Cover iz 1967.

Tu će se naći i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << He’s Guilty (The Judge Song) iz 1970, The Ballad of Jesse James (1972) i Henry Boy.

Springstin već šest godina piše svoju autobiografiju u kojoj opisuje odrastanje u Friholdu, u saveznoj državi Nju Džerzi, usred „poezije, opasnosti i mraka koji su ispunjavali njegovu imaginaciju“.

„On živo prepričava svoj nemilosrdan put ka muzici, sa razoružavajućom iskrenošću prvi put otkriva priču o ličnim borbama koje su inspirisale njegove najbolje radove i prvi put pokazuje zašto pjesma Born To Run otkriva više nego što smo mislili“, stoji u pres saopštenju.

Springstin je u knjizi naveo da je pisanje o sebi glupost. „U ovakvom jednom projektu, pisac obećava da će čitaocu pokazati svoj um i na ovim stranicama ja ću se potruditi da to učinim“, napisao je slavni muzičar.

(NN; rts)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.