Ušao na Google Maps - video suprugu sa ljubavnikom FOTO

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 09:56

Ušao na Google Maps - video suprugu sa ljubavnikom FOTO

Otkako od 2005. godine postoji, Gugl strit vju (Google Street View) olakšao je život mnogima. Međutim, jedna žena bi sigurno volela da ovaj program nikada nije izmišljen.

Muškarac iz Perua je, razgledajući ulice Lime, glavnog grada, naišao na neočekivanu scenu. Naime, on je na jednoj klupici video ženu koja sedi i momka koji leži sa glavom u njenom krilu.

Ne bi to sve bio problem da nije u pitanju bila njegova supruga, koju je on prepoznao uprkos tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Guglove mape štite lica ljudi zbog privatnosti. Tako je i otkrio da ona ima ljubavnika.

Kako prenosi britanski Miror, supruga je priznala aferu i oni su se razveli nedugo nakon toga. Nejasno je kako je ova fotografija ponovo počela da kruži internetom i tek sada postala hit, s obzirom na to da se ceo "incident" desio 2013. godine, ali je jedno sigurno - dobro pazite šta radite, nikad se ne zna ko može da gleda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.