Ušao je u avion bez karte i pasoša, ali je sa sobom poneo nešto čime je hteo da IZAZOVE HAVARIJU!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušao je u avion bez karte i pasoša, ali je sa sobom poneo nešto čime je hteo da IZAZOVE HAVARIJU!

Na najvećem aerodromu u Sijera Leoneu je jedan muškarac pokušao da zapali avion francuskog avioprevoznika "Er Frans", u koji je uspeo da uđe iako nije imao ni pasoš ni bording kartu, javili su danas lokalni mediji.

Uprava aerodroma Lungi u Fritaunu je obećala da će povećati stepen bezbednosti, nakon što je Ibrahim Kanu 24. juna uspeo da uđe u avion noseći benzin, šibice i upaljač, prenela je agencija AFP.

Tužilaštvo navodi da je Kanu uspeo da uđe u deo aerodroma >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gde je pristup dozvoljen samo letačkom osoblju i zatim se ukrcao na autobus koji vozi od terminala do aviona, "erbasa A330-200", koji je kasnije trebalo da poleti za Pariz.

Sud je odbio zahtev Kanuovog advokata da mu se odobri kaucija, uz objašnjenje da postoji opasnost da on pobegne, ako i da je on optužen za "veoma teško krivično delo".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.