Urušila se hala, ima povređenih

Izvor: B92, 16.Feb.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urušila se hala, ima povređenih

Dve osobe su povređene kada se urušila hala od 600 kvadrata u pogonu bivšeg PKB-a u Grockoj, u kojoj su se nekada proizvodili džemovi i marmelade.

Kako saznaje B92, povređeni radnici su prevezeni u Urgentni centar.

U trenutku urušavanja u hali su bili radnici privatne firme koji su sekli mašine za preradu sekundarnih sirovina.

Reporter B92 sa mesta događaja navodi da jedan radnik ima povrede grudnog koša i glave, u stabilnom je stanju, ali je životno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugrožen, dok je drugi i dalje na reanimaciji.

Njih su posle jednog i po sata vatrogasci uspeli da izvuku ispod ruševina, a potom su u svesnom stanju prebačeni u Urgentni centar.

Prema našim saznanjima, povređeni su radnici firme “Santos“ iz Golupca, koji su došli u halu kako bi skidali sekundarne sirovine, odnosno metal. I ranije je bilo takvih akcija, a ovoga puta su radnici dotakli nešto što nije trebalo i sve se srušilo.

Na ovom mestu se često događaju nesreće, prošle godine je iscurio mazut u Dunav, a za jednu godinu ovde su poginule tri osobe, pri pokušaju skidanja kablova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urušila se hala u Grockoj, troje povređenih

Izvor: Blic, 16.Feb.2015

Tri osobe povređene kada se urušila hala od 600 kvadrata u pogonu bivšeg PKB-a u Grockoj gde su se nekada proizvodili džemovi i marmelade, javlja "RTS"...Dva povređena radnika su prevezena u Urgentni centar...U trenutku urušavanja u hali su bili radnici koji su sekli mašine za preradu sekundarnih...

Nastavak na Blic...

Urušila se hala u Grockoj, dva radnika povređena

Izvor: Mondo, 16.Feb.2015

Dve osobe povređene su kada se urušila hala od 600 kvadrata u pogonu bivšeg PKB-a u Grockoj gde su se nekada proizvodili džemovi i marmelade...Foto: Petar Stojanović, MONDO..Dva povređena radnika su prevezena u Urgentni centar...U trenutku urušavanja u hali su bili radnici koji su sekli mašine...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.