Uručeni ključevi stanova pripadnicima vojske i ministarstva

Izvor: N1 televizija, 27.Feb.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručeni ključevi stanova pripadnicima vojske i ministarstva

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) general Ljubiša Diković uručili su u Beogradu ključeve od 34 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i VS u pet gradova.

Kako se navodi u saopštenju, podeljeni su ključevi stanova u Beogradu, Kuršumliji, Novom Pazaru, Subotici i Kruševcu.

Vulin je istakao da ne postoji podela na aktivne i penzionisane pripadnike sistema odbrane, jer "svako ko je jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio pripadnik Vojske Srbije, on je njen pripadnik zauvek".

"Vi ste svoje živote posvetili svojoj vojsci, svoje živote ste posvetili svojoj državi i ovo je način da vam i vojska i država za to kažu hvala", rekao je Vulin i dodao da se u budućnosti planira "masovna stambena izgradnja koja treba da reši stambena pitanja za sve pripadnike bezbednosnog sektora".

Vulin je dodao da svi pripadnici VS mogu da očekuju da će njihovo stambeno pitanje biti rešeno.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin i Diković uručili ključeve od stanova

Izvor: B92, 27.Feb.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Ljubiša Diković uručili su ključeve od 34 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima MO i VS...Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije dodeljena su 34 stana u Beogradu, Kuršumliji, Novom Pazaru, Subotici i Kruševcu...Ministar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.