Uručene medalje najboljim pripadnicima MUP-a

Izvor: B92, 16.Jun.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene medalje najboljim pripadnicima MUP-a

Na svečanoj akademiji povodom Dana MUP-a su uručene zlatne, srebrne i bronzane medalje pripadnicima MUP-a koji su se istakli u proteklih godinu dana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je u Sava centru zlatnu medelju za hrabrost Saši Barbuloviću, zlatnu medalju za posvećenost službi Goranu Jošiću i zlatnu medalju za zasluge Želimiru Mrdalju.

Potredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je srebranu medalju za hrabrost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejanu Paunoviću, srebrnu medalju za posvećenost službi Veri Berić i srebrnu medalju za zasluge Slađani Petrović.

Direktor policije Vladimir Rebić uručio je bronzanu medalju za hrabrost Šaši Vučkoviću, bronzanu medalju za posvećenost službi Goranu Sekuliću i bronzanu medalju za zaslugu Ivanu Barašu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.