Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 20:31

Uroš Stanić RONI SUZE u Eliti, ovaj razgovor da “razneo“ na komade (VIDEO)







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda ugostili su Aneli Ahmić i Uroša Stanića kako bi progovorili o velikom pomirenju nakon perioda u kom su bili u svađi.
Uroš Stanić • youtube


– Radio si jako ružne stvari, ja sam ti mirnim tonom ovde govorio. Mene parama ne možeš kupiti kao što si pokušao. Da si ostavio samo srce, bilo bi lepše i razumnije, a ne 3.000 dinara – rekao je Janjuš.
Uroš Stanić
– On je radio lepe stvari za mene, mesecima je radio, zato sam odlučila da spustim loptu, to mu nikada neću zaboraviti – rekla je Aneli.
– Meni je gore bilo kada si me provocirao, nego da mi vređaš majku po ceo dan. Isplači se, ako ti se plače, ali iskreno, a ne da se foliraš! – rekao je Janjuš.
Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ako nastaviš tako da se ponašaš, može odnos da budfe kao što je bio – rekao je Janjuš.
– Ja ne bih volela da bude kao što je bio – rekla je Aneli.

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.