Uroš Mišić oslobođen optužbe za premlaćivanje američkog marinca

Izvor: Blic, 11.Apr.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Mišić oslobođen optužbe za premlaćivanje američkog marinca

Prvi osnovni sud u Beogradu danas je doneo oslobađajuću presudu za Uroša Mišića koji je optužen da je 20. februara u beogradskom klubu "Plastik" učestvovao u tuči sa američkim marincima Džefrijem Molerom i Enrikeom Garsijom i time teže poremetio javni red i mir.

Nijedan od svedoka osim maloletne T.M. (17), za koju je Mišićeva odbrana navela da je reč o policijskom svedoku, nije posvedočio da je kritične noći video Uroša Mišića da učestvuje u tuči.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U obrazloženju presude sudija je rekao da oslobađa Mišića i ukida mu pritvor usled nedostatka dokaza i odsustva oštećenih.

Nešto posle 16 sati, nakon što je pokupio svoje stvari iz Centralnog zatvora, Mišić je pušten na slobodu.

Pročitajte još: Uroš Mišić oslobođen optužbe za premlaćivanje američkog marinca Suđenje Urošu Mišiću počinje u četvrtak Suđenje Urošu Mišiću počinje 11. aprila Pod istragom sudija koja je pustila Mišića Urošu Mišiću pritvor bio nezakonito ukinut Uroš Mišić se predao: Određen pritvor zbog tuče...

Urošu Mišiću određen pritvor od 30 dana Devojka prepoznala Uroša Mišića kao učesnika u tuči Uroša Mišića čeka suočenje sa pretučenim marincem MUP: Uroš Mišić nas ismejava Policija: Mišić će biti uhapšen i predat sudu

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oslobođen Uroš Mišić

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2013

Prvi osnovni sud u Beogradu danas je oslobodio Uroša Mišića koji je optužen da je 20. februara izazvao tuču sa američkim marincima Džefrijem Molerom Enrikeom Garsijom i teže poremetio javni red i mir.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.