Urednik podneo ostavku zbog golišavih fotografija Kejt Midlton

Izvor: Blic, 25.Nov.2012, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urednik podneo ostavku zbog golišavih fotografija Kejt Midlton

Glavni urednik "Ajriš dejli stara" Majkl O’Kejn podneo je ostavku nakon što su u septembru u tom listu objavljene golišave fotografije Kejt Midlton, supruge britanskog princa Vilijama, saopšteno je danas iz ove medijske kuće.

O’Kejn je bio suspendovan sa funkcije nakon što je 15. septembra objavio slike Kejt Midlton u toplesu, koje je prethodno objavio francuski list "Klozer".

Princi Vilijam, drugi u redu naslednika trona, i njegova supruga tužili su francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << list. U Francuskoj i dalje traje istraga povodom ovog slučaja.

Povezane vesti: Otkriven identitet paparaca koji je slikao Kejt u toplesu Identifikovan fotograf koji je snimio golu Kejt Midlton Urednici pretili smrću zbog fotografija Kejt Midlton Advokati kraljevskog para traže zabranu fotografija Krivična prijava zbog fotografija princeze u toplesu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Urednik ostao bez posla zbog fotografija Kejt Midlton u toplesu

Izvor: Vostok.rs, 25.Nov.2012

25.11.2012. -..Urednik irskog lista Irish Daily Star, napustio je svoju poziciju urednika zbog skandala oko objavljivanja fotografija Vojvotkinje od Kembridža, gde se ona sunča u toplesu za vreme odmora u Francuskoj...Majkl O`Kejn privremeno je suspendovan u septembru, kada je u listu počela unutrašnja...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.