Urednica KoSSeva privedena zbog kršenja zabrane kretanja

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 15:40

"Urednica KoSSeva privedena zbog kršenja zabrane kretanja"

Tatjana Lazarević, urednica portala Kossev iz Severne Mitrovice, privedena je danas posle 14 sati u policijsku stanicu u Severnoj Mitrovici.

Nju je patrola KPS za region sever zaustavila na ulici tokom zabrane kretanja, objavio je portal Kosovo Onlajn pozivajući se na Kosovsku policiju.

Policija je Tatjanu Lazarević zaustavila dok se šetala preko Malog Zvečana.

Stroža zabrana kretanja na snazi je od podneva do šest sati ujutru, dok je vikendom u Severnoj Mitrovici i Zvečanu potpuna zabrana kretanja.

Kosovo onaljn navodi da im Lazarević zasad nije bila dostupna za više informacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedena pa puštena na slobodu urednica portala Kossev

Izvor: Danas, 11.Apr.2020

Urednica portala "Kossev" Tanja Lazarević puštena je na slobodu nakon što je privela interventna jedinica kosovske policije, prenosi N1.

Nastavak na Danas...

Tužilac istražuje detalje privođenja novinarke u Severnoj Mitrovici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2020

Urednica portal Kossev iz Severne Mitrovice Tatjana Lazarević privedena je danas (11. april) tokom trajanja zabrane kretanja u policijsku stanicu u Severnoj Mitrovici od strane kosovske policije, zbog kršenja mere zabrane kretanja, koja je u tom gradu na severu Kosova na snazi tokom celog vikenda. Odlukom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.