Uređeno izletište Vidrište kraj Niša

Izvor: RTS, 30.Sep.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređeno izletište Vidrište kraj Niša

Niš je dobio još jedno izletište, nedaleko od sela Miljkovca. Vidrište je uređeno preko projekta prekogranične saradnje sa bugarskom opštinom Pernik.
Asfaltiranjem staza, prigodnim mobilijarom i osvetljenjem sa solarnim panelima Vidrište je postalo i ugodnije i dostupnije izletnicima.

Gradska opština Crveni krst, čiji budžet iznosi svega 120 miliona dinara trošenje novca pažljivo planira, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali za ovakve radove najčešće nema mesta u planovima.
Partner na projektu je bugarski grad Pernik, u kome će narednih dana biti otvoren Muzej maski, s obzirom na to da je ova oblast u Bugarskoj poznata po festivalu maski.

Prekogranični projekat između niške gradske opšine Crveni krst i bugarskog grada Pernika iznosi ukupno 600.000 evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.