Uređenje poljskih puteva

Izvor: RTS, 24.Jun.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređenje poljskih puteva

Opština Paraćin je u saradnji sa seoskim mesnim zajednicama počela uređenje poljskih puteva. Do sada je iz opštinske kase za ove namene potrošeno deset miliona dinara, a prioriteti po selima su različiti.
Pojedini poljski putevi od glavnih su udaljeni tek nekoliko stotina metara, pa ipak za teške poljoprivredne mašine nekada je to duga relacija, jer su prilazi do njiva u lošem stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Na zborovima građana po selima uređenje poljskih puteva vrlo često bio je prioritetan zahtev te su radovi dočekani sa olakšanjem.
U nekim selima prošlogodišnje poplave znatno su uništile i poljske puteve te je do pojedinih parcela praktično bilo nemoguće doći traktorima.
Deset miliona dinara iz opštinskog budžeta biće do kraja godine potrošeno na ove radove. Lokalna samouprava javila se i na konkurs nadležnog ministarstva, ali procedura još traje.
Posle sređivanja poljskih puteva na pojedinim deonicama trebalo bi urediti i kanale kako ih   bujične vode ne bi ponovo uništile.
rts.jagodina@rts.rs
+381 35 244 221

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.