Uragan Lejn se kreće ka Havajima

Izvor: Beta, 22.Avg.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragan Lejn se kreće ka Havajima

Uragan Lejn, koji se kreće ka Havajima, svrstan je u 4. kategoriju uragana a u naredna dva dana se predvidja njegovo slabljenje, saopštila je danas američka meteorološka služba.Navedeno je da je maksimalna snaga vetrova koji prate Lejna oko 250 kilometara na sat.Prognoze su da će Lejn ipak biti sve opasniji kako se bude približavao ostrvima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uragan Lane ide ka Havajima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2018

Uragan Lane (Lejn), koji se kreće ka Havajima, svrstan je u 4. kategoriju uragana a u naredna dva dana se predviđa njegovo slabljenje, saopštila je američka Meteorološka agencija u petak.    Navedeno je da je maksimalna snaga vetrova koji prate Lane oko 250 kilometara na sat.    Prognoze su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.