Uragan Dorijan: Prve žrtve na Bahamima

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragan Dorijan: Prve žrtve na Bahamima

„We need help“: Video shows missing roofs and flooded roadsThe British Broadcasting Corporation Najmanje petoro je nastradalo na Bahamima, dok uragan Dorijan uništava sve što joj se nađe na putu. Premijer Hubert Minis je izjavio da su nastradali iz severno-istočnog dela Abako ostrva, koji je najviše pogođen olujom. Podaci Svetskog Crvenog krsta pokazuju da je […] Članak Uragan Dorijan: Prve žrtve na Bahamima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uragan Dorijan: Prve žrtve na Bahamima

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2019

Premijer Bahama Hubert Minis je izjavio da je pet osoba nastradalo tokom oluje i da je uragan naneo veliku štetu ovom području. Najmanje petoro ljudi je nastradalo na Bahamima, dok uragan Dorijan uništava sve što mu se nađe na putu.    Premijer Hubert Minis je izjavio da su nastradali iz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.