Uradila tetovažu OVDE, pa izgubila bebu i postala INVALID! Sada joj skupljaju novac za lečenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uradila tetovažu OVDE, pa izgubila bebu i postala INVALID! Sada joj skupljaju novac za lečenje (FOTO)

Ima samo 16 godina

Da je život ponekada prava drama, uverila se i maloletna tinejdžerka iz Kolumbije, koja je posle gubitka bebe, ostala i nepokretna zbog tetovaže koju je uradila na levoj strani grudi.

Luisa Fernandes (16) ostala je nepokretna nakon što joj se infekcija nastala zbog tetovaže koja se nalazila na levoj strani grudi proširila na kičmu. Ona je zbog toga bila podvrgnuta operaciji, nakon koje je morala da pije veliku količinu lekova.

Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usled toga, ona je imala pobačaj.

- Morala sam da pijem dosta lekova, imala sam pobačaj i izgubila sam sina kog sam nosila - rekla je ona, i navela da joj je na sve to bila potrebna još jedna doza lekova zbog depresije u koju je zapala.

Pregnant Teen,16, 'Loses Baby & Won't Walk Again After Breast Tattoo Gets Infected' https://t.co/v5v5yy22sN pic.twitter.com/5Xgo9Mz304

— INFO CRIB NG (@infocribng) October 2, 2018

Kako je rekla, o svom iskustvu govori javno da bi među mladima podigla svest o tome koliko tetovaže mogu da budu opasne.

- Pre godinu dana sam uradila tetovažu i to je izazvalo bakterije koje su mi napale kičmenu moždinu, zbog čega danas ne mogu da hodam. Bilo mi je teško kada su mi hirurzi to saopštili. Mama mi je bila velika podrška. Bilo je teško kada sam napustila bolnicu u kolicima, trebala mi je pomoć da uđem i da izađem iz invalidskih kolica, a moja majka nije bila toliko jaka. Stidela sam se kad me vide na ulici u kolicima, jer su me svi gledali. Kasnije sam ipak shvatila da nije dobro po mene da sam stalno kući - rekla je ona.

Kako je navela, hirurzi su joj rekli da su joj potrebne dodatne operacije, a njeni prijatelji su se organizovali i pokušavaju da skupe oko 4.000 evra koliko joj je potrebno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.