Upucan Milan Narančić Limun

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan Milan Narančić Limun

Beograd -- Milan Narančić zvani Limun ranjen je u pucnjavi na stovarištu u Malom Mokrom Lugu, preneli su beogradski mediji.

Beogradski listovi su preneli da je Narančić upucan u levu butinu, te da je uspeo da sedne u svoj BMW i odveze se u Urgentni centar.

Prema saznanjima Kurira, primljen je na dijagnostiku Urgentnog centra i nalazi se van životne opasnosti.

"Blic" je preneo da je Narančić doktorima ispričao da je upucan na nekom stovarištu u Malom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mokrom Lugu, ali nije znao da kaže gde tačno, niti ko je pucao na njega.

Njemu su konstatovane lake telesne povrede, zapravo, prostrelna rana leve butine i on je van životne opasnosti.

"Blic" podseća da je Narančić u Beloj knjizi MUP-a o organizovanom kriminalu evidentiran kao pripadnik surčinskog klana. Devedesetih godina povezivan je sa švercom cigareta, krađom automobila, a kasnije i s malverzacijama u privredi.

Uprkos tome, Narančić nikada nije osuđivan.

Privođen je, poslednji put u "Sablji", ali nije bilo dokaza da bi za bilo šta bio osumnjičen.

List "Blic" navodi i da je Narančić poznat i po kontaktima s ljudima koji su naprasno od osoba iz Bele knjige, postali biznismeni, vlasnici firmi, ali i zaštićeni svedoci.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milan Narančić Limun ranjen u pucnjavi

Izvor: RTS, 06.Mar.2017

Biznismen Milan Narančić Limun ranjen je u Malom Mokrom Lugu, prenose "Večernje novosti". . Kako je potvrđeno Novostima, on se nalazi na dijagnostici Urgentnog centra u Beogradu...Agenciji Beta je u Urgentnom centru rečeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.