EVAKUISANE PLAŽE ŠIROM CRNE GORE: Stravični snimci sa primorja preplavili društvene mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 17:58

EVAKUISANE PLAŽE ŠIROM CRNE GORE: Stravični snimci sa primorja preplavili društvene mreže (VIDEO)

Izdata su upozorenje za kupače.

Nakon jučerašnjih tragedija kod Tivta i Petrovca u kojoj su dve osobe stradale, dok su tri povređene kada su ih, kako se sumnja, veliki talasi bacili na stene, na TikToku objavljeni su snimci sa plaža širom Crne Gore na kojima je zabranjeno kupanje.

Iako je na jednom snimku navedeno da je ulazak u more zabranjen zbog ajkule, informacija je netačna, a upozorenja su izdata zbog velikih talasa nastalih usled jakog vetra.

Na drugom snimku, usnimljenom u Sutomoru, takođe se vide veliki talasi, a navedeno je da su sve plaže u ovom crnogorskom gradu evakuisane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuisane plaže u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2023

Nakon jučerašnjih tragedija kod Tivta i Petrovca u kojoj su dvije osobe stradale, dok su tri povrijeđene kada su ih, kako se sumnja, veliki talasi bacili na stijene, došlo je do evakuacije na plažama Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

HAOS I UŽAS NA ČUVENOJ PLAŽI: Turisti su želeli da se fotografišu, a onda je nastala opšta panika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 16:55

Dva morska lava napala su turiste koji su ih uznemirili...Dva morska lava rasterala su kupače sa plaže u čuvenoj uvali La Hola u San Dijegu...Na snimku se vidi kako posetioci plaže beže od velikih životinja koje se približavaju. Lokalni mediji navode da se incident dogodio u nedelju uveče kad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.