Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2024, 15:18

Upravnik Ateljea 212 uhapšen zbog povezanosti s krađom ordenja

Upravnik beogradskog pozorišta Atelje 212, Novica Antić uhapšen je zbog sumnje da je iz grupe koja je ukrala ordenje iz Palate Srbija u Novom Beogradu i posle saslušanja ostaje u pritvoru do 30 dana - objavili su mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak afere “Ordenje”: Novica Antić uhapšen, za Homenom se i dalje traga

Izvor: Danas, 26.Mar.2024

Upravnika beogradskog pozorišta Atelje 212 Novica Antić je uhapšen zbog sumnje da je deo grupe koja je ukrala ordenje iz Palate Srbija u Novom Beogradu, dok se za bivšim državnim sekretaom Slobodanom Homenom i dalje traga.

Nastavak na Danas...

Uhapšen upravnik Ateljea 212, sumnjiči se da je učestvovao u krađi ordenja iz Palate Srbija

Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024

Novica Antić, upravnik beogradskog pozorišta Atelje 212, uhapšen je kao član grupe koja je krala ordenje iz zgrade SIV, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs.. Njemu je, nakon saslušanja, određen pritvor do 30 dana, koji može biti i produžen, pišu beogradski mediji.. Podsetimo, u velikoj akciji...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.