Upozorenje za Srbiju: Moguć i grad

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 07:55

Upozorenje za Srbiju: Moguć i grad

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče.

Lokalno će biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

U jutarnjim satima ponegde kratkotrajna magla. Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 12 do 17 °C, najviša dnevna od 24 do 28 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 17 °C, najviša dnevna oko 25 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U ponedeljak na severozapadu suvo sa periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Do sredine dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina.

U utorak promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo se na jugozpadu, jugu i istoku još ponegde očekuje kiša ili pljusak s grmljavinom.

U sredu pretežno sunčano. Od četvrtka ponovo u svim krajevima promenljivo i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnijim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.