Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje vozačima zbog moguće poledice

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vozila jutros saobraćaju po pretežno vlažnim kolovozima, zbog čega je moguće stvaranje poledice u višim predjelima i preko planinskoh prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Radi izvođenja završnih radova, na mostu preko rijeke Ukrine u Dragalovcima vozila saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

Zbog deminerskih radova saobraćaj će povremeno biti obustavljen na regionalnom putu Doboj-Novi Maglaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u blizini naselja Rječica Donja.

U toku je sanacija kolovoza magistralnog puta M-4 /dionica Prijedor-Šargovac/.

Izmijenjen je režim saobraćanja na magistralnom putu Klašnice 1-Prnjavor, zbog regulisanja ulaza i izlaza vozila gradilišta na magistralni put, a koja su angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor.

Zbog izlaska mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmijenjen je režim saobraćanja na regionalnom putu Prnjavor-Stanari, a izmjene će trajati do 31. decembra.

Na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i putu R-476 / dionica Ukrina-Gornja Vijaka/ vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

I dalje je na snazi zabrana prolaska za vozila teža od tri i po tone i autobuse klase M3 na regionalnom putu Bratunac 3-Drinjača, dok se zabrana ne odnosi na autobuse prevoznika "Drinatrans" Zvornik.

U FBiH na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove moguća je smanjena vidljivost zbog magle.

Povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja na kolovoz, posebno na putevima Jablanica-Mostar-Doljani, Stolac-Neum, Jajce-Crna Rijeka i Turbe-Ugar.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.