Upozorenje RHMZ: Spremite se za sneg

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje RHMZ: Spremite se za sneg

U subotu na severu i zapadu Srbije i u Timočkoj Krajini, a u nedelju i u ostalim krajevima očekuje se sneg uz formiranje snežnog pokrivača, upozorio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Najviše snega padaće na severu i zapadu zemlje, lokalno i oko 20 cm.

U četvrtak ujutru biće slab mraz, a krajem dana naoblačenje zahvatiće jugozapad i jug Srbije gde će u toku noći ka petku biti slabe kiše i snega, objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Meteos. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna od 3°C do 7°C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 20. decembra:

Sneg koji će u petak uveče početi da pada proširiće se na celu zemlju.

ŽUTI sneg pao u Kini! (VIDEO)

U južnim, zapadnim i centralnim krajevima moguća je pojava kiše koja će se lediti pri tlu zbog čega se vozačima savetuje poseban oprez u vožnji.

Na severu, zapadu i u Timočkoj Krajini u subotu sneg uz formiranje snežnog pokrivača, u centralnoj Srbiji mešovite padavine, a na jugu kiša.

U nedelju sneg u celoj zemlji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

IZDATO UPOZORENJE! Srbija u MINUSU! Crni oblaci idu ka nama, SNEG će okovati našu zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 07:54

U subotu na severu, zapadu i u Timočkoj Krajini, a u nedelju i u ostalim krajevima Srbije očekuje se sneg uz formiranje snežnog pokrivača...Najviše snega očekuje se na severu i zapadu zemlje, lokalno i oko 20 cm, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...U Srbiji će ujutro i pre podne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.