Upozorenje: Jak mraz, ostajemo u minusu

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 17:10

Upozorenje: Jak mraz, ostajemo u minusu

Beograd -- Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se danas i sutra u većem delu Srbije očekuju ledeni dani.

Ujutru će biti umeren i jak mraz, od minus 12 do minus 7 stepeni Celzijusa, ponegde i oko minus 15 stepeni.

Dnevna temperatura u većini mesta biće od minus 4 do minus o stepeni, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti toplije, objavljeno je na sajtu RHMZ.

U sredu na severu, a od četvrtka i u ostalim predelima slabljenje jutarnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrazeva i postepeni porast dnevnih temperatura.

Danas i sutra na području Beograda ledeni dani, sutra ujutro umeren i jak mraz od -12 do -8 °C, dnevna temperatura od -3 do 0 °C.

Od srede slabljenje jutarnjih mrazeva i postepen porast dnevnih temperatura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas ledeni dan, do minus 15 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 05:04

Danas ujutro umeren i jak mraz od -12 do -6 stepeni, ponegde i oko -15, dnevna temperatura u većini mesta biće od -4 do nula stepeni, osim u Timočkoj krajini gde će biti toplije...U sredu na severu, a od čevrtka i u ostalim predelima slabljenje jutarnjih mrazeva i postepen porast dnevnih temperatura...Danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UPALJEN CRVENI METEOALARM! U Srbiji i danas ledeni dan, temepratura OD -15 DO NULE

Izvor: Blic, 25.Jan.2022

U Srbiji se ujutru očekuje umeren i jak mraz, sa temperaturama od -12 do -6 stepeni, ponegde i oko -15, dnevna temperatura u većini mesta biće od -4 do 0 stepeni, osim u Timočkoj Krajini gde će biti toplije, saopšteno je iz RHMZ.

Nastavak na Blic...

Zbog jakog mraza led na pojedinim deonicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022

Zbog jakog mraza i hladnog vazduha u nižim predelima kolovozi su suvi, a na pojedinim deonicama i zaleđeni jer pri ovako niskim temperaturama industrijska so koju koriste putari da bi vožnja bila sigurnija i bezbednija ima slabije i usporeno dejstvo, saopšteno je večeras iz AMSS...Autoputevi i putevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.