Upozorenje Dr Kona: Može biti trocifren broj mrtvih

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 11:15

Upozorenje Dr Kona: Može biti trocifren broj mrtvih

Beograd -- Broj umrlih će rasti, to je matematički jasno. To ćemo videti i u narednih par nedelja i taj broj će biti možda i trocifren, izjavio epidemiolog dr Predrag Kon.

U uključenju u Jutarnji program TV Prve, član Kriznog štaba je objasnio koje će to biti glavne teme na današnjem zasedanju Kriznog štaba, a jedna od glavnih tačaka o kojima će se diskutovati jeste prelazak na nastavu na daljinu putem interneta u školama u Srbiji.

Objasnio je da nije reč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o prestanku rada škola, nego o kratkotrajnom prelasku, od nedelju dana, na onlajn nastavu.

"To je sve. Što se tiče zimskog raspusta, o tome treba da se nastavi da se govori. Treba sprečiti interferenciju gripa i kovida, jer grip još nije krenuo", reko je dr Kon.

On je objasnio i da će važne teme biti i vakcine protiv koronavirusa i rasprava o tome kakva je realizacija propisanih mera do sada, ali i procena stanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.