Upozorenje: Čekaju nas paklene vrućine, evo kad stiže osveženje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje: Čekaju nas paklene vrućine, evo kad stiže osveženje

RHMZ je izdao upozorenje za područje Srbije na visoke temperature u danima od petka, 23. juna do srede 28. juna. Temperature će se kretati od 33 do 37 stepeni Celzijusa. Samo će u ponedeljak, 26. juna biti svežije, naročito u severnim krajevima.

Sutra će se tokom većeg dela dana zadržati pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne na severu Srbije, a uveče i noću i u ostalim krajevima osveženje, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti nepogoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom.

Prema izgledima vremena u narednih sedam dana, do 30 juna, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, su pretežno sunčani i veoma topli dani sa maksmalnom temperaturom od 33 do 37 stepeni.

U ponedeljak se očekuje promenljivo oblačno i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu, naročito na severu Srbije - maksimalne vrednosti od 28 stepeni na severu do 34 na istoku i jugoistoku.

U utorak i sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 33 do 37 stepeni. U sredu posle podne na severu, uveče i noću u svim krajevima osveženje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od četvrtka promenljivo i malo svežije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

RHMZ UPOZORAVA: Narednih dana PAKLENE VRUĆINE, ali i GRAD I OLUJNI VETAR

Izvor: Blic, 22.Jun.2017

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je upozorenje za područje Srbije na visoke temperature od petka, 23. juna do srede 28. juna, kada će se maksimalne temperature kretati od 33 do 37 stepeni Celzijusa...Samo će u ponedeljak, 26. juna biti svežije, naročito u severnim krajevima...Inače,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.