Upozorenje Americi: Propašćete kao Rimsko carstvo VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 13:32

Upozorenje Americi: Propašćete kao Rimsko carstvo VIDEO

Američki novinar Taker Karlson izjavio da bi ilegalna migracija mogla da presudi SAD, to jest da bude uzrok njihove, kao što se desilo i Rimskom carstvu.

"Sjedinjene Američke Države mogle bi da podele sudbinu Rimskog carstva. Rimskom vojskom i njenim legijama dominirali su nedržavljani koji su se na kraju, pošto nisu bili lojalni Rimu, pobunili protiv građana", naglasio je Karlson u svom novom videu.

Takođe, napomenuo je da broj ilegalnih migranata u SAD trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premašuje broj stanovnika čak 32 savezne države.

Samo tokom mandata aktuelnog predsednika Amerike Džozefa Bajdena oko 7,2 miliona ljudi je ilegalno ušlo u zemlju, dodao je Karlson, ali i konstatovao da Kongres ne namerava da ih deportuje.

Ujedno je podrugljivo izneo ideju koja se sve češće pominje u tamošnjoj javnosti – da se vojno kvalifikovanim migrantima omogući da služe u vojsci SAD u zamenu za državljanstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.