Upozoreni su: Odvešće zemlju u potpunu propast

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 21:49

Upozoreni su: Odvešće zemlju u potpunu propast

Politikolog Vladimir Olenčenko smatra da jermenski premijer Nikol Pašinjan od početka nije izgledao kao političar sposoban da osigura interese Jermenije.

"Njegovo ponašanje i koraci koje je preduzeo svedoče više o nekim ličnim ambicijama nego o interesima Jermenije. Pa, to se najjasnije potvrdilo u vezi sa Nagorno-Karabahom. Tačnije, u odnosu na to kako je rešeno pitanje Nagorno-Karabaha," smatra politikolog.

On je takođe primetio da se Pašinjan uspostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vlasti ne ističući svoje, već proameričke ideje.

"Sada, mislim, postoji razumevanje da će Pašinjan, ako ostane na vlasti, odvesti Jermeniju u potpunu propast", dodao je Olenčenko za RT.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.