Upoznao je devojku na Tinderu, doveo je kući i BRUTALNO UBIO: Sam je pozvao policiju i izgovorio ŠOKANTNE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 18:54

Upoznao je devojku na Tinderu, doveo je kući i BRUTALNO UBIO: Sam je pozvao policiju i izgovorio ŠOKANTNE REČI

Nakon što je priznao zločin, Hunsaker je tražio od policajaca da ga ubiju.

Itan Hunsaker (24) pozvao je policiju i hladno im saopštio da je ubio devojku koju je upoznao na aplikaciji za upoznavanje Tinder, piše "Solt Lejk Tribjun".

Neimenovanu ženu Hunsaker je ubio u svom domu. Kako je rekao policiji, žrtvu je upoznao na Tinder-u gde su de dogovorili da se nađu u lokalnom baru.

Nakon pića, odveo ju je kući gde su prvo mazili, a potom je pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je udavi. Žrtva se opirala, pa je Hunsaker uzeo kuhinjski nož i izbo je više puta.

U policijskom zapisniku navedeno je da je Hunsaker izjavio da je izbo žrtvu više od pet puta, kao i da je gledao kako žena, ostavljena da leži na stomaku u spavaćoj sobi nakon napada, krvari kroz ubodne rane. U blizini njenog tela pronađen je nož kojim je ubistvo izvršeno.

Kada je policija izašla na lice mesta, žrtva je već bila mrtva.

U policijskom zapisniku navedeno je i da je ubica molio policajce koji su došli na mesto zločina "da ga streljaju". Takođe, tvrdio je da suicidan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.