Upoznajte djevojku iz Srbije koja je kopija Brižit Bardo (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte djevojku iz Srbije koja je kopija Brižit Bardo (FOTO)

Natali je rođena u Beogradu kao Natalija Šoša, išla je u XI gimnaziju i danas nevjerovatno liči na Brižit Bardo.

Ima 32 godine, a od 2005. živi u Grčkoj. Tamo je 2007. bila proglašena za Plejboj zečicu godine. Paralelno sa seksi fotkama, počela je i da pjeva, a njen singl "Why not" je bio hit u tamošnjim klubovima.

U Srbiji je snimila duet "Kiša je padala" s Ognjenom Amidžićem. U međuvremenu, Natali se zaljubila, a samo šest mjeseci nakon što je započela >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ljubavnu vezu sa Dimitrisom Karelom je ostala u drugom stanju. Rodila je sina Arisa. U trudnoći se ugojila samo 12 kilograma, pa joj nije bilo potrebno mnogo vremena da povrati svoju djevojačku liniju.

Govori srpski, grčki, engleski i francuski jezik, a prošle godine je lanisrala svoju liniju kupaćih kostima.

Visoka je 183 cm i mašta o tome da joj se spot zavrti na MTV-ju. Ljeti obično boravi na Mikonosu, a kako je otkrila u jednom intervjuu "u krevetu je neumorna i njena izdržljivost je nevjerovatna".

(NN/24sata.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.