Upoznajte Medi, najveću flegmu među psima

Izvor: Blic, 07.Dec.2012, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Medi, najveću flegmu među psima

Dovoljan je jedan fotograf sa ludom idejom i jedan poslušan pas da bi se pobrale sve simpatije hiljada ljudi na internetu. To je upravo slučaj sa jednim blogom na kome su postavljene slike simpatične kuce Medi u najčudnijim pozama. FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

Mirna kuca Medi je toliko poslušna da ju je njen vlasnik slikao na najčudnijim mestima u nezamislivim položajima, a ovaj projekat pod nazivom "Medi na stvarima" je postao apsolutni hit na internetu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Medi je u perionici veša uredno zauzela pozu na kolicima i strpljivo čekala fotografisanje.

FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

Istina je da Medi ne izgleda baš najsrećnije na nekim fotografijama, poput ove u izlogu butika, a politika njenog vlasnika je da je svako mesto dobro mesto za fotografiju.

FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

Sa kuhinjske police Medi može da nagleda pranje sudova ili pripremanje ručka, a na ovoj slici čak izgleda kao da se toliko udobno smestila da će zaspati.

FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

Medi iz ličnog iskustva zna da je opšta zabluda da fotomodeli imaju lak posao. Ovom prilikom je pokazala da, i pri najtežim pozama, može da pokaže svoju fotogeničnu njušku.

FOTO:Theron Humphrey/Maddieonthings.com

Malo marketinga nikada nije na odmet, a poziranjem na znaku "Mekdonaldsa" se Medi nada da će privući pažnju popularnog lanca brze hrane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.