Uplatila sam LOTO puna nade i ispala budala

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplatila sam LOTO puna nade i ispala budala

Taman se zagledam u listić i vidim fali mi jedan broj da dobijem JOKER-a. Srce mi lupa kao ludo dok voditeljka čita brojeve: 7, 8, 3, 4, 7...i tišina... A gde je šesti broj?

Tišina mi traje kao večnost. Šta je, bre, sa snimateljem? Zašto nije snimio šesti bubanj? Voditeljka kaže: 'Ajmo ispočetka - izvučeni brojevi su: 5 (odakle, bre sad petica?) 7, 8, 3, 4, 7...

“Večeras nemamo JOKER dobitnika”. Pa naravno da nemate, kad ste opet sve namestili. Lepo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reče onaj gospodin u redu za uplatu: Ma, ovo je igra za budale! Jesu li nas prevarili letos sa onom lopticom 21 što se dva puta pojavila na ekranu, pa na kraju ispalo da je tehnički neispravna? I mi opet igramo. Pa ko nam kriv...

Nešto se mislim - čovek koji se ne nada i ne postoji. Moja nada je bila da dobijem sedmicu na LOTO-u, pa da mogu, brate mili, da kupim sebi stan, i to ne velik nego od 70 kvadrata, možda, da svako ima svoju sobu, konačno.

I kako ću ja sad to da ostvarim?

Dva puta su me prevarili. Što kaže komšinica: može jednom da me prevari, ali dva puta...

Stvarno je mnogo.

Ja i još ko zna koliko nas, nadajući se da ćemo nešto dobiti, uplatili smo Državnoj lutriji pare da nas napravi budalama. Umesto da nam olakša, da nam uz malo leba da i malo igara, država nam oduzima pravo da se malo kockamo sa našim životom.

Izgleda da su naši životi na nečijoj tuđoj kocki, a lutrija će nas opet namagarčiti.

Idu izbori, treba nam igara!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.