Uplata svih obaveza prema državi na šalterima pošta u Srbiji

Izvor: Beta, 18.Jun.2021, 12:35

Uplata svih obaveza prema državi na šalterima pošta u Srbiji

Gradjani i pravna lica sve obaveze prema Republici Srbiji i njenim organima, uključujući i uplate poreza po odbitku, mogu izmirivati uplatama na šalterima pošta, saopštilo je danas preduzeće Pošte Srbije.Od skoro na šalterima pošta radi i sistem "instant plaćanja" za uplate Ministarstvu unutrašnjih poslova, što znači da su "transakcije gradjana po osnovu administrativnih taksi koje naplaćuje to ministarstvo gotovo trenutno vidljive na šalterima MUP-a".Zahvaljujući tom sistemu, gradjani svoje uplate MUP-u koje su izvršene na šalterima pošta, više ne moraju da dokazaju papirnim uplatnicama, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uplata svih obaveza prema državi na šalterima pošta u Srbiji

Izvor: Danas, 18.Jun.2021

Građani i pravna lica sve obaveze prema Republici Srbiji i njenim organima, uključujući i uplate poreza po odbitku, mogu izmirivati uplatama na šalterima pošta, saopštilo je danas preduzeće Pošte Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.