Uplaćen depozit za operaciju: Tijana najverovatnije sledeće nedelje u Hjustonu!

Izvor: Press, 04.Apr.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplaćen depozit za operaciju: Tijana najverovatnije sledeće nedelje u Hjustonu!

Tijanin otac je već prebacio na račun americke bolnice depozit, pa će Tijana već sledeće nedelje krenuti u Hjuston.
Akcija za pomoć maloj Tijani se nastavlja, s obzirom da će joj biti potrebno još novca za boravak u Americi dok čeka novo srce i postoperativni oporavak. 
Tijanini drugari iz Osnovne škole "Ivo Andrić" kažu da su tokom proteklih meseci bili tužni, a kada su čuli da će Tijana ipak otići na operaciju, vratili su im se osmesi na lica. Njeni vršnjaci i učiteljica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su uvereni da će Tijana dobiti natežu bitku koja je očekuje. 
Učiteljica Jasmina Milićević kaže za Naše novine, da su se deca veoma teško pomirila sa činjenicom da Tijana neće prisustvovati časovima. Kaže da su joj deca pomagala da što bolje brine o Tijani dok je bila u školi. 
Mobilni operateri juče su aktivirali broj 3243 na koji se mogu poslati SMS poruku u vrednosti od 100 dinara. Poruka može biti prazna ili sadržati bilo koji simbol.
Mnogi poznati su se uključili u ovu akciju, a među njima i teniski as Novak Đoković. Novac od glasanja za izbacivanje iz rijaliti programa "Veliki brat" je takođe uplaćen na njen račun, što je usledilo posle gostovanja Sergeja Trifunovića, koji je tom prilikom izjavio da umesto što ljudi troše novac na glasanje za razne rijaliti programe, učine nešto dobro.
Dvojica košarkaša Nenad Krstić i Miloš Teodosić pokrenuli akciju prikljupljanja sredstava za pomoć maloj Tijani Ognjanović. Oni su u svom klubu, moskovskom CSKA, organizovali prikupljanje novca i juče je na račun uplaćeno 100.000 dolara. 
Za uplatu novčane pomoći otvoreni su računi kod Komercijalne banke a.d, Beograd, Svetog Save 14, na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd, Srbija:

Dinarski račun: 205-9011004816395-73 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.