Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unuka holivudske dive pomela konkurenciju na gala večeri

Glamurozna večera u Muzeju moderne umjetnosti u Los Anđelesu okupila je mnoštvo poznatih dama, a jedan se izdvojila. I to princeza iz Monaka, Šarlot Kasigari koja je blistala u bajkovitom izdanju sa potpisom "Gucci".

Tradicionalna gala večera održana u Muzeju i ove godine uspjela je okupiti mnoštvo ljepotica iz filmske i modne industrije. Svaka je na svoj način bila izuzetna, ali princeza je, čini se, ponijela epitet najljepše. Ipak, unuka Grejs Keli u sebi nosi ono "nešto" >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što baca sijenku na ostale žene u njenoj blizini.

Svečanost je bila pod pokroviteljstvom modne kuće "Gucci", a posebna čast iskazana je umjetnicima Marku Bradfordu i slavnom reditelju Džordžu Lukasu. Ćerka princeze Karoline od Monaka, koja je osma u liniji za nasljednicu kraljevskog trona, uveličala je gala večeru pojavom u jedinstvenoj ombre haljini koja je dodatno zanimljiva zbog mnoštva cirkona.

#CharlotteCasiraghi ♡

A post shared by Charlotte Casiraghi ♡ (@dailycharlottecasiraghi) on Nov 5, 2017 at 3:47pm PST

Upečatljivu haljinu unuka holivudske dive "ukrasila" je decentnom ogrlicom, svedenom frizurom i gotovo neprimjetnom šminkom. Na gala večeri Šarlot se u društvu odabranika, francuskog producenta i sina glumice Karol Buke- Dimitrija Rasama.

Yeeeaaaaaaah ! First picture together ! #CharlotteCasiraghi et #DimitriRassam ♡

A post shared by Charlotte Casiraghi ♡ (@dailycharlottecasiraghi) on Nov 5, 2017 at 4:57am PST

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.