United Media: Neistina rukovodstva RTS da prava za prenos nisu ponuđena nijednoj televiziji

Izvor: Danas, 22.Mar.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

United Media: Neistina rukovodstva RTS da prava za prenos nisu ponuđena nijednoj televiziji

United Media saopštila je danas da su "neistinite tvrdnje" rukovodstva Radio-televizije Srbije (RTS) da "terestrijalna prava za prenos utakmica za EURO 2020. nisu ponuđena ni jednoj televiziji". Članak United Media: Neistina rukovodstva RTS da prava za prenos nisu ponuđena nijednoj televiziji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

United Media: Neistina rukovodstva RTS da prava za prenos nisu ponudjena nijednoj televiziji

Izvor: Beta, 22.Mar.2019

United Media saopštila je danas da su "neistinite tvrdnje" rukovodstva Radio-televizije Srbije (RTS) da "terestrijalna prava za prenos utakmica za EURO 2020. nisu ponudjena ni jednoj televiziji".United Media je navela da su "obavili razgovore i ponudili pravo za emitovanje prenosa utakmica Radio televiziji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.