United Group osnovala fondaciju za podršku porodicama

Izvor: Press, 07.Dec.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

United Group osnovala fondaciju za podršku porodicama

United Group osnovala je Fondaciju za podršku porodicama, kako bi doprinela pozitivnim promenama u društvu u kojem posluje, a programom je do sada obuhvaćeno 15 porodica.
       Na predstavljanju novoosnovane Fondacije istaknuto je da će na samom početku aktivnosti biti usmerene ka podršci porodicama i studentima iz ruralnih područja.
"United Group Fondacija predstavlja rezultat rasta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i razvoja cele Grupe. Osnovali smo je sa željom da konstantno radimo na unapređenju društva kreiranjem programa koji su u popunosti prilagođeni potrebama zajednice", rekla je predsatvnica Upravnog odbora UG Fondacije i potpredsednica za korporativne poslove UG Dragica Pilipović Čefi.
Ona je dodala da su u Fondaciji svesni da se veliki broj porodica u Srbiji suočava sa teškom finansijskom situacijom, ali i da pored toga daju sve od sebe da decu izvedu na pravi put i da im omoguće bolju budućnost.
Dodaje i da će zbog svega toga njihove aktivnosti u početku  poslovanja primarno biti usmerene ka pomoći socijalno ugroženim porodicama, u okviru programa "Jezgo", kao i podršci studentima u njihovom školovanju.
Fondaciju su osnovale kompanije koje su deo UG u Srbiji sa željom da se u narednom periodu društveno odgovorne aktivnosti prošire  i na druge zemlje regiona.
"Ponosni smo na početak rada Fondacije i činjenicu da se već sada u programu "Jezgro" nalazi 15 porodica, dok će se do kraja godine taj broj povećati. Pored materijalne pomoći, Fondacija će obezbediti i besplatne usluge SBB/Total TV televizije, interneta i fiksne telefonije", istakla je direktorka UG Fondacije i direktorka korporativnih komunikacija u kompaniji SBB Jovana Lukić.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.